Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


ÜNYESPOR TESİSLERİ YAGMALANDIMI?
Gelen iihbar niteliğindeki bildirim üzerine ünyesprun liman karşısındaki tesisine gittik.Kapısı açıkdı, içeri girdiğimizde elle tutulan hiçbir şeyin kalmadıgını kayıtla tesbit ettik.

ÜNYESPOR TESİSLERİ YAGMALANDIMI?

Gelen iihbar niteliğindeki bildirim üzerine ünyesprun liman karşısındaki tesisine gittik.Kapısı açıkdı, içeri girdiğimizde elle tutulan hiçbir şeyin kalmadıgını kayıtla tesbit ettik. Sporcu oldalarından tutunda  hoca odalarına kadar, mutfakdan tutunda yenekhaneye kadar her yer boşaltılmış, agur olsaki kasası açılmış ama alınmamış ve atıl bir durumda bırakılmı bir ünyespro tesisi ile karşılaştık.Burası ünyespor tesisi olsa dahi tesisi asılda ünye belediyesinin. Hemen konuyu araştırdık. Geçen sene şubat ayında yapılan olagan üstü kongre  ile İrfan Şahin ve ekibi göreve talip olmadıgını ifade ederek,ünyespor karar defterini o günkü divan kuruluna üyeler huzurunda teslim etti.

PEKİ SONRA NE OLDU?

Eski başkanlardan Ömer Zorlu göreve talip oldu.Ama askıda göreve talip oldu.Yani yasal olmayan bir şekilde başkan oldu.İrfan Şahininİstifasının ardından Ünye kaymakamımızın ricası üzerine İrfan şahin Şubat ayına kadar başkan gösterildi.Yani takım kayyumda degil İrfan Şahin başkanlıgında idi.Ama bu ara süreçde biçok yönetici yönetim fes olmuş olsada ayrıca ünyesprora istifasını sundu.

YA SONRA NE OLDU?

Bu arada yasal olarak  kongre yapmadıgı halde Ömer Zorlu kendini toplıma Ünyespor kulüp başkanı ilan etti.Ünyespor karar defterine karar bile aldı

Halilefendi tesislerinde yardım gecesi bile düzenledi.Ama takımın düşmesi kesinleşince takımı trabzon deplasmamına bile götürmedi.

PEKİ ŞİMDİ SORUYORUZ?

Yasal olmadıgı halde kendini başkan ilan eden Ömer zorlu bu kulübü bu halde kime teslim etti?

Boşaltılmış atıl bir halde görüntülediğimiz bu ünyespor tesisi için şu anki yasal mevcut yöneticilerden edindigimiz bilgilere göre ‘Burası zaten Ünye belediyesinindi bizde buradan çıkacaktık ama biz malzemelerimizi almaya gittigimizde burası adeta yagmalanmıştı.Biz geride kalan malzemelerimizi kurtardık. Ama maglesef ki kulüp ciddi derecede yagmalanmıştı. Dediler.

Ünyespor nerden nereye ………….




Bu haber 4286 defa okunmuştur.

Reklam

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI